Constantin BOSCODEALA
Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, regretă situația creată de arestarea președintelui Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, și este de părere că județul va avea de suferit dacă viitorul președinte desemnat al Consiliul Județean nu se va continua proiectele demarate de președintele, Cristi Bîgiu.
“E o mare problemă ceea ce se întâmplă la Buzău. Cristi Bîgiu știa toate problemele județului pentru că, în campania electorală, o lună și jumătate, a luat la cunsotință, real, problemele fiecărei comunități iar proiectele începute s-au desfășurat foarte bine. Începeau să se desfășoare astfel încât condițiile de viață să crească. E o mare problemă. Sper ca în continuare vicepreședintele care va conduce să ducă mai departe aceste proiecte”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.
De asemenea, liderul social-democrat a declarat că nu regretă niciun moment faptul că l-a invitat pe Bîgiu în PSD, asta deși conducerea centrală a partidului a decis excluderea fostului liberal.
“Nu-mi pare rău că l-am adus în PSD, îmi pare rău de ce s-a întâmplat. De abia anul acesta județul Buzău a beneficiat de foarte multe resurse financiare ca urmare a proiectelor care s-au desfăsurat. Mi-ar părea rău dacă ele ar fi stagnate, vă dați seama să rămână oameni fără apă, canalizare, drumuri, etc. Sper ca aceste proiecte să continue și sub viitoarea conducere”. a conchis primarul Constantin Boșcodeală.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.