Ghinion curat pentru un absolvent de liceu de la Nehoiu care s-a aventurat și a intrat în sala de examen cu telefonul mobil în buzunar. Adolescentul a fost prins de membrii comisiei de examinare și dat afară din bacalaureat. El va putea să-și încerce din nou norocul abia în sesiunea din toamna anului viitor, atunci când i se va permite să se înscrie din nou la bacalaureat.
Potrivit inspectorului școlar general adjunct, Geta Burducea, tânărul de la Nehoiu este singurul eliminat din examen, după proba de astăzi susținută de unii absolvenți la matematică, de alții la istorie. Alți 157 de liceeni au absentat de la testarea de azi în timp ce 257 dintre cei aproape 4000 de candidați înscriși la această sesiune au avut proba recunoscută din seriile anterioare și, în consecință, nu au mai dat testarea de azi.

Examenul de bacalaureat continuă cu ultima probă, cea scrisă la alegere a profilului şi specializării, care va avea loc la vineri, 6 iulie. Primele rezultate de la BAC 2012 vor fi afişate în centrele de examen şi pe edu.ro, duminică, 8 iulie. În 9 iulie, între orele 8.00 şi 12.00, vor putea fi depuse contestaţiile. În perioada 10 -12 iulie, va avea loc soluţionarea contestaţiilor, iar la 13 iulie vor fi afişate rezultatele finale.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.