Cu fiecare zi care trece, PRO România Buzău crește, atât în preferințele electoratului din mediul rural, cât și ca număr de organizații comunale, unde oameni cu inițiativă și de valoare adună în jurul lor din ce în ce mai mulți cetățeni care nu mai cred în promisiunile electorale cu care au fost obișnuiți până acum și așteaptă fapte concrete pe care să se poată baza.

Ultima organizație înființată, cea de la Padina, a produs sâmbătă după prânz o surpriză plăcută pentru conducerea buzoiană a partidului, invitată de Viorel Tăbușcă, coordonatorul local, să participe la nașterea uneia dintre cele mai de viitor părți a PRO România Buzău. Pentru că nu e deloc ușor să aduni peste 60 de membri duminică după amiază în jurul unei idei, dacă oamenii care formează nucleul nu ar fi unii de încredere și pe care cetățenii să se poată baza.

Astfel, odată cu înființarea organizației Padina, PRO România Buzău numără acum peste 60 de filiale locale în cele mai importante comune ale județului. Iar semnalele sunt pozitive, încât pănă la alegerile europarlamentare, vom avea echipe complete în toate comunele din județ, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Menționăm că la Padina a fost prezentă conducerea județeană a partidului, Viorel Dobre, Viorel Ștefu, și Dorul Muzgoci, care venea de la o întâlnire importantă cu colegii din Vrancea.

Organizația din Padina, aflată pe primul loc la strângerea de semnături pentru europarlamentare, va fi cu siguranță un etalon pentru multe echipe, acest lucru fiind posibil datorită implicării coordonatorului Viorel Tăbușcă. Căruia îi mulțumim pe această cale și al cărui exemplu suntem siguri că va fi urmat de mulți dintre colegii săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.