conducere ISJ

Bac-ul de toamnă a debutat luni cu proba orală la limba română iar de săptămâna viitoare vor începe și probele scrise la care s-au înscris aproape 2000 de absolvenți de liceu. Cu toate acestea, conducerea ISJ Buzău se confruntă cu o situație inedită creată de lipsa cadrelor didactice care ar trebui să supravegheze elevii care vor susține probele scrise ale examenului de bacalaureat. La mai puțin de o săptămână distanță de prima probă scrisă, deficitul de cadre didactice este de aproape 100 de persoane. Cum un dascăl primește pentru o zi de supraveghere 30 de lei iar suma este impozabilă, conducerea ISJ Buzău a făcut apel la directorii unităților de învățământ să încerce să-și convingă profesorii să se înscrie pe listele de supraveghetori din „bun simț și dorință de implicare”.
„Fac un apel la colegii de la școlile gimnaziale să ne trimită propuneri de supraveghetori că suntem într-un deficit de aproape 100 de persoane și nu aș vrea să fim nevoiți ca sâmbătă și duminică să alergăm disperați după supraveghetori. Știu că profesorii nu vor să se mai înhame la muncă dar vă rog să apelați la bunul simț și la dorința acestora de a se implica, astfel încât lucrurile să iasă bine”, a declarat inspectorul general adjunct al ISJ Buzău, Geta Burducea.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Din poza reiese clar profesionalismul d-nei Insp adjunct, cate hartii detine taman pe masa… Cel mai impresionante sunt insa cuvintele: „sa se inhame”, „bun simt”. Stiti cum gandim noi profii, d-na Gen adj? (fosta invatatoare) „De ce sa ai bun simt cand trebuie sa-l folosesti cand esti inconjurat ( si rugat sa-l folosesti) de cei fara bun simt?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.