Leon RUSUf

UPDATE: Procesul în care profesorul Leon Rusu este judecat pentru corupție sexuală a fost amânat pentru data de 1 noiembrie. După o ședință care a durat cinci ore, magistrații au decis amânarea cauzei. La termenul de joi au fost audiați 7 martori, între care și colege de cancelarie ale cadrului didactic incriminat, dar şi o parte vătămată. Profesorul judecat pentru corupție sexuală s-a ferit să dea declarații presei, la fel și părinții fetelor care acuză că au fost mângâiagte în zonele intime și sărutate de dascălul lor de muzică.

Renumitul profesor de muzică Leon Rusu, acuzat de corupție sexuală, din nou în fața magistraților buzoieni. Cadrul didactic trimis în judecată după ce pe numele său au fost formulate mai multe plângeri privind un comportament indecent vis-a-vis de mai multe eleve de gimnaziu este prezent în sala de judecată, procesul desfășurându-se cu ușile închise, având în vedere că la mijloc e vorba de copii. Dascălul este însoțit de unul dintre avocați în timp ce judecătorii îi vor audia pe reclamanții care au absentat la termenul de data trecută.
Pe listele afişate la intrarea în sala de judecată apar doar cinci părţi vătămate, împreună cu reprezentanţii lor legali, față de șapte cîți au fost inițial, ceea ce înseamnă că doi și-ar fi retras plângerea împotriva lui Leon Rusu.

Profesorul Leon Rusu a fost trimis în judecată pentru corupție sexuală după ce mai multe eleve au reclamat că în timpul orei de muzică, dascălul le-ar fi mângâiat în zonele intime și le-ar fi sărutat.
Totul s-ar fi petrecut în sala de clasă, sub privirile altor elevi. La termenul de trecut, profesorul buzoian a declarat sus și tare că este total nevinovat iar gesturile pe care le-a făcut față de fete au fost pur părintești, de încurajare și de apreciere. În plus, Leon Rusu a declarat că miza acestui proces ar fi denigrarea sa.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.