Ziua de 9 iulie se anunță una plină de emoții pentru români. Şi asta pentru că pugilistul Lucian Bute va disputa, acasă, primul său meci la profeșioniști împotriva francezului Jean-Paul Mendy. Gala ”Campion pentru România” va fi urmărită cu sufletul la gură și de buzoieni, cu atât mai mult cu cât  înaintea meciului pentru titlul mondial în versiunea IBF, cel mai titrat pugilist buzoian, fostul campion mondial de cadeți, Bogdan Dinu, va boxa în cel de-al 6-lea meci al său la profesioniști.

Buzoianul îl va întâlni în cel de-al III-lea meci al Galei pe tanzanianul Awadh Mohamed Tamim, în fața căruia speră să se impună și să își adjudece cea de-a 6-a victorie de la trecerea sa la profesioniști. Meciul lui Dinu se anunță a fi unul extrem de disputat, având în vedere că  adversarul său are un palmares  de invidiat câștigând până acum 12 meciuri prin KO în timp ce buzoianul nu s-a bucurat decât de două astfel de victorii.

Cariera lui Bogdan Dinu în lumea boxului profesionist a început în anul 2008 când în cadrul galei ”Invincibilii”, buzoianul l-a învins cu 3-0 pe francezul Stephane Messier. De atunci, Bogdan Dinu a disputat cinci meciuri la profesioniști din care două u fost câștigate prin KO iar trei prin decizie finală.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.