Ionut IUGA si Lucia VARGA
Premierul Victor Ponta a eliberat din funcţie trei secretari de stat de la Ministerul Mediului. Deciziile de eliberare din funcție a celor trei secretari de stat au fost semnate și publicate deja în Monitorul Oficial. Printre cei puși pe tușă de șeful Guvernului se află și râmniceanul Ionuț Ciprian Iuga, membru PNL.
Potrivit deciziilor publicate în Monitorul Oficial, un singur secretar de stat din cei trei, respectiv Elena Dumitru, a fost eliberat din funcţie la cerere. Astfel, se deduce că Ionuț Iuga s-a văzut dat afară din Ministerul Mediului din alte motive.

Nu este exclus ca mișcarea să fi avut loc pentru ca râmniceanul să fie mutat pe vreo altă funcție, dar tot la nivel înalt. Foarte posibil, Ionuț Iuga, va fi transferat într-un departament nou înființat, Ape Păduri și Piscicultură, o structură nouă, cu personalitate juridică proprie, cu o nouă organigramfă, de asemenea, în cadrul Ministerului Mediului iar pentru ca mutarea să fie posibilă a fost nevoie de eliberarea din funcția de secretar de stat.

Ionuț Iuga, din Râmnicu Sărat, în vârstă de 33 de ani a fost numit secretar de stat la Ministerul Mediului în martie, anul acesta. El este membru PNL din vara anului 2012 și a fost ales, la scrutinul local din iunie, consilier municipal la Râmnicu Sărat.
Ionuț Iuga este de profesie avocat iar de curând și-a unit destinele cu Alina Ilieș, consilierul președintelui Consiliului Județean Buzău, Cristi Bâgiu.
C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.