petre emanoil Neagu
Nervi întinși la maxim și expresii de maidan, joi, la finalul ședinței Consiliului Județean Buzău. Supărat că din nou a picat proiectul redeschiderii Muzeului Județean, vicepreședintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, s-a exteriorizat, dându-și însă în petic pe holurile Consiliului, la câțiva metri de președintele Cristi Bîgiu care oferea jurnaliștilor o declarație de presă la finalul adunării.
Revoltat peste măsură că aleșii județeni de la PDL s-au opus din nou proiectului privind deschiderea Muzeului Județean în timp ce circa 300 de copii au de suferit și învață pe unde pot, în condiții grele, Neagu l-a tras de urechi pe Raul Florescu, liderul consilierilor județeni democrat liberali, folosind însă un ton inadecvat, făcându-i părtași la acest episod neplăcut și pe jurnaliștii care-i luat declarații lui Bîgiu.
” Dacă tot ne luați așa, hai, mă să ne facem. Care e problema? Ne tot amenințați cu DNA-ul, dar cine sunteți, mă, voi? Informatori?”, i s-a adresat vizibil iritat Petre Emanoil Neagu consilierului județean Raul Florescu, precizarea legată de DNA venind după ce Florescu a declarat în timpul ședinței că nu vrea să voteze ceva ce-l poate trimite direct la DNA.
În fața tirului de acuze și a nervilor lui Neagu, Florescu a zâmbit forțat, totul terminându-se în momentul în care jurnaliștii i-au ”mulțumit” vicepreședintelui Consiliului Județean pentru ”spectacolul” oferit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.