COnstantin BOSCODEALA
Război în toată regula, la Buzău, în lupta pentru câștigarea alegerilor prezidențiale. În timp ce ACL acuză PSD de fraudarea alegerilor electorale prin folosirea urnei mobile sau prin influențarea alegătorilor transportați la secții cu mașinile, social-democrații își acuză adversarii politici de răspândirea unor SMS-uri semnate Liviu Dragnea, DNA sau secretarul Consiliului Județean Buzău, Laurențiu Gavrilă.
“Am primit și noi niște SMS-uri semnate de Liviu Dragea pe care le-am trimis la București iar cei de acolo au făcut deja o plângere la Biroul Electoral Central. Este evident că aceste mesaje nu pot fi trimise decât de cei de la ACL de vreme ce ni se cere să nu mai ducem oamenii la vot ”, a declart liderul PSD Buzău, Constantin Boșcodeală.
Și secretarul Consiliului Județean Buzău, Laurențiu Gavrilă, a declarat că mai mulți reprezentanți ai autorităților locale din întreg județul ar fi primit din partea sa SMS care le sugerează să fie atenți la încălcarea prevederilor legale prevăzute de articolul 291 Cod Penal.

“Astăzi, în jurul orei 16.00, am fost informat că a fost trimis un sms, în numele meu și cu semnătura mea, prin care sugerez că reprezentanții autorităților locale, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, trebuie să aibă în vedere, pe parcursul acestei zile, prevederile art 291 Cod Penal, traficul de influență. Aceasta este o situație de natura a sugera că în județ se petrec fapte care contravin legii și, în contextul zilei de astăzi, are rolul de a îi intimida pe cei care îl primesc. Vreau să îi informez pe toți cei are au primit acest sms că acesta nu îmi aparține și că astăzi voi formula plângere penală în vederea identificării și tragerii la răspundere a celor vinovați”, a declarat secretarul Consiliului Județean Buzău, Laurențiu Gavrilă.
SMS laurentiu gavrila
În replică, reprezentanții ACL, prin vocea deputatului Cezar Preda, au declarat că au aflat de existența SMS-urilor semnate Liviu Dragnea din presa centrală și că acestea nu au fost primite și de democrat liberali și de liberali.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.