Rafacerea podului de la Vadu Pașii este o certitudine, a declarat miercuri președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.
„Licitația pentru reabilitarea Podului de Vadu Pașii a fost câștigată de un consorțiu de firme și se compune din două părți: proiectare și execuție. Deocamdată, suntem în etapa de proiectare s-a făcut undeva pe la 80 la sută însă, fiind vorba despre un monument istoric, este nevoie de mult mai multe avize decât în cazul unei lucrări normale”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean.
Neagu a explicat totodată că proiectul are finanțare atât din partea Ministerului Dezvoltării cât și din partea Consiliului Județean și că lucrările se vor desfășura în ritmul impus de procedurile de lucru chiar dacă administrația județeană și-ar fi dorit ca reabilitarea să se facă cât mai repede cu putință.
„Există finanțare pentru acest proiect atât din bugetul local cât și de la Ministerul Dezvoltării. Lucrările se desfășoară însă în ritmul impus de situația din teren. Poate veți spune că este un an electoral și atunci vin și vă întreb oare nu am fi fost interesați să facem acest pod cât mai repede? Sigur că mi-aș fi dorit dar dacă asta este procedura așa facem”, a declarat pentru Observatorul buzoian, Petre Emanoil Neagu.

1 COMENTARIU

  1. […] Rafacerea podului de la Vadu Pașii este o certitudine, a declarat miercuri președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu. „Licitația pentru reabilitarea Podului de Vadu Pașii a fost câștigată de un consorțiu de firme și se compune din două părți: proiectare și execuție. Deocamdată, suntem în etapa de proiectare s-a făcut undeva pe la 80 la sută însă, fiind vorba despre un monument istoric, este nevoie de mult mai multe avize decât în cazul unei lucrări normale”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean. Neagu a explicat totodată că proiectul are finanțare atât din partea ministerului dezvoltării cât și din partea Consiliului Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.