Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Buzau scoate la concurs un post. Potrivit site-ului instituției, DJTS Buzău organizează concurs pentru ocuparea unui post de inspector I asistent.
”Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Buzau organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de inspector I asistent, funcţii publica de execuţie vacant din cadrul compartimentului Achizitii Publice, in data de 01.02.2016(proba scrisa) si 3.02.2016(interviul). Relaţii suplimentare se pot obţine la Resurse Umane – la nr.de telefon: 0238717953”, se arată pe site-ul instituției.

1 COMENTARIU

  1. […] Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Buzau scoate la concurs un post. Potrivit site-ului instituției, DJTS Buzău organizează concurs pentru ocuparea unui post de inspector I asistent. ”Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Buzau organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de inspector I asistent, funcţii publica de execuţie vacant din cadrul compartimentului Achizitii Publice, in data de 01.02.2016(proba scrisa) si 3.02.2016(interviul). Relaţii suplimentare se pot obţine la Resurse Umane – la nr.de telefon: 0238717953”, se arată pe site-ul instituției. …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.