În lipsa lui Victor Mocanu internat pentru o intervenție chirurgicală, primarul Constantin Boșcodeală și-a schimbat părerea despre colaborarea dintre PNL și PSD, la nivelul județului Buzău. Dacă în urmă cu două săptămâni, Boșcodeală era convins că la Buzău USL va avea candidați comuni în multe dintre localitățile județului, astăzi, primarul Buzăului a început să amenințe că partidul pe care îl conduce va avea candidați proprii, inclusiv la Consiliul Județean Buzău.
În urmă cu două săptămâni, Constantin Boșcodeală spunea că are încredere că Uniunea Social Liberală va lua maximum de voturi la Buzău și că în mai multe localități din județ s-au identificat candidați comuni, admițând că există o problemă la nivelul Uniunii care va fi rezolvată de vizita la Buzău a celor doi copreședinți ai USL, Victor Ponta și Crin Antonescu.
„Am crezut și cred foarte mult în USL Buzău. Vă anunț că alianța va funcționa și va lua aceleași rezultate pe care le are și acum în județul Buzău, în jur de 70% sau chiar mai bine. Vă anunț că am consultat fiecare echipă PSD din fiecare localitate și se va merge fie cu candidat propriu și listă proprie, fie cu candidat USL, din PSD ori din PNL și liste comune pentru maximizarea rezultatului. La Buzău, e o singură problemă care va fi depășită. Fără probleme, suntem membri USL și până la urmă vom fi candidati USL și nu candidați PSD”, declara primarul Constantin Boșcodeală în urmă cu două săptămâni.

Între timp, situația din PSD pare să se fi schimbat radical iar acest lucru se pare că se datorează refuzului președintelui PSD, Victor Ponta, de a onora invitația de la Buzău. Drept urmare, liderul PSD Buzău critică din nou Uniunea Social Liberală, declarând chiar că PSD va candida pe liste proprii dacă de la nivel central nu se schimbă candidatul desemnat de la centru pentru președinția Consiliului Județean Buzău.
„Organizația județului Buzău a pregătit toate candidaturile pentru funcția de primar și pentru consilieri. Activul nostru de bază nu agreează mergerea pe liste comune. Până în momentul de față am desemnat în peste 90% din localităși candidații pentru funcția de primar, ceea ce înseamnă că preferăm să candidăm pe liste proprii. Decizia nu este să se candideze pe liste comune în localități ci este lalatitudinea organizațiilor. Dacă nu se schimbă decizia de la Consiliul Județean nu există colaborare între PNL și PSD la nivel local. Putem chiar să candidăm la Consiliul Județean cu candidat propriu și cu listă proprie”, a declarat astăzi președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/12/Constantin-BOSCODEALA-24nov.mp3|titles=Constantin BOSCODEALA 24nov]
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/12/Constantin-BOSCODEALA-8dec.mp3|titles=Constantin BOSCODEALA 8dec]

1 COMENTARIU

  1. Uite popa, nu e popa! Alba -neagra la Buzău! Deh, relaţiile cu Simileasca sunt în continuă feşteleală…
    Nu ştim dacă dl. primar-preşedinte a întrebat câţi dintre primarii PSD sunt „pe sub mână” la UNPR. ??
    Trădări, şmenuri, vânzoleli, toate în folosul lui boc, boc!
    Jucaţi-vă cu focul… Dar mai înainte urcaţi-vă în câte un taxiu şi vorbiţi cu şoferul dacă vreţi să aflaţi cât de groasă e la curul USL Buzău…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.