Gloria Buzău dă semne de revenire după eşecul înregistrat în prima rundă a campionatului. Miercuri, echipa din Crîng a învins acasă cu 2-0 pe F.C. Clinceni într-un meci disputat în cadrul Cupei României, obţinând astfel, calificarea în 16-imile competiţiei. Chiar dacă antrenorul Viorel Ion a menajat mai mulţi titulari pentru partida cu Rapid, gazdele au intrat pe teren, hotărâte să arate că înfrîngerea cu Farul a fost un accident şi in minutul 12 reuşeau să deschidă scorul. La un contraatac purtat pe dreapta,unul dintre marile câştiguri ale formaţiei buzoiene, Puşcaşu l-a servit cu o pasă excelentă pe Verdeş care a marcat ca la antrenament din apropiere. Oaspeţii au replicat mai târziu prin Artavazd Karamyan al cărui şut de la 25 de metri a fost respins în corner de portarul Stoicescu, acesta din urmă remarcându-se din nou la voleul lui Konyeha(36). Buzoienii îşi puteau dubla avantajul însă şuturile lui Voicu(39) şi Matei(41) nu şi-au atins ţinta iar prima repriză s-a încheiat cu 1-0 în favoarea lor. Gloria nu s-a mulţumit doar cu atât astfel că a continuat să forţeze în atac şi în mitanul secund dar au trecut prin emoţii când noul intrat pe teren Arman Karamyan(64) a şutat din interiorul careului iar portarul a reţinut în doi timpi. Spre finalul meciului, formaţia vizitatoare a rămas fără Niţu(78) eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, situaţie de care au profitat gazdele, Matei(80) închizând tabela de marcaj.

Gloria Buzău – F.C.Clinceni 2-0(1-0)
Au marcat:Verdeş(min.12)Matei(min.80)

Gloria Buzău
Stoicescu- Airiniei, Bîrsănel, Agache(min.46Vlaicu), Dumitru, Voicu, Marcu, Puşcaşu, G.Ion, Verdeş(min.73 Muscalu), Matei(min.87 Drăguţ)
Antrenor:Viorel Ion

F.C.Clinceni
Bolboaşă-Venţer, Puşcaş, Niţu, Dragomir(min.46 David), Pătraşcu, Popa(min.79 Straton), Konyeha, Art.Karamyan, Stancu, Bălţoi(min.60 Arm.Karamyan)
Antrenor:Valentin Bădoi

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.