IMGZ25ian

Proaspătul deputat Marcel Ciolacu a avut sarcini precise la sărbătorirea a 154 de ani de la Unirea Principatelor Române. Pe toată durata manifestărilor, Ciolacu nu s-a dezlipit de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, șoptindu-i la ureche diverse lucruri care să ajungă probabil la urechile premierului. Din cauza zgomotului nu am reușit să aflăm despre ce era vorba dar dacă este să judecăm după grimasele povestitorului par a fi lucruri cel puțin controversate.

Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. s au intilnit mutu cu surdu ,unul care incurca comunicatele la guvern,oare pe ce bani?,si din ordinul cui?,cumva varanul,altul un agramat de pietar ,accidental ajuns intr un parlamant jalnic, plin de penali toti cu gurile largi deschise spre gogoasa,banul public.prietenia intre cei doi ,sutul de la urbis buzau ala izgonit de boscodeala pentru ca isi bagase gherutele intr o zona interzisa,ciolacu, si zbircitul zaharescu, fiind opera lui lucica romascanu, nasul lui marcelica

  2. La asta se pricepe Ciolacu de mult timp, inca de cand vandaliza Palatul Comunal la revolutie cu Ion Vasile. Bagatul limbii in urechile cui trebuie il caracterizeaza cel mai bine, ca in rest scoala yoc, profesie yoc, decenta yoc, demnitate yoc, omenie yoc, cultura yoc, familie yoc si lista poate continua pana la plus infinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.