Polițiștii buzoieni au intervenit, ieri după amiază, pentru a imobiliza un bărbat de 33 de ani care amenința trecătorii cu un topor în fața unui magazin din satul Căpățânești.
Bărbatul de 33 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice este de fel din comuna Tisău și venise împreună cu un cumnat de-al său, de 24 de ani, să bea ceva la un local din Căpățânești.
În jurul orei 17.00 în timp ce se afla în unitatea de alimentație publică, tânărul de 24 de ani s-a îmbrâncit cu un localnic iar din cauza stării avansate de ebrietate în care se găsea a căzut și s-a lovit la cap, fiind transportat la spital pentru îngrijiri.
Văzând conflictul în care a fost implicat cumnatul său, bărbatul de 33 de ani a luat din căruță un topor și a început să îi amenințe pe cei din jur. A fost însă văzut de un echipaj de poliție care l-a imobilizat și l-a condus la Secția de poliție rurală Mărăcineni unde i-au întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri și încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.