Uniunea Asociațiilor de Proprietari Buzău a trimis, astăzi, o scrisoare deschisă premierului Emil Boc și ministrului de Finanțe, Gheorghe Ialomițianu, prin care solicită eliminarea obligativității de depunere a declarațiilor electronice de către asociațiile de proprietari.
Membrii UAP Buzău recomandă reprezentanților Guvernului ca asociațiile de proprietari să poată declara și plăti impozitul anual iar depunerea declarațiilor să se poată face direct la administrația financiară, prin poștă sau online (în baza unei parole acordată de către administratorul site-ului Finanțelor Publice). De asemenea, UAP Buzău consideră că prin obligarea asociațiilor de proprietari de a-și depune declarațiile prin mijloace electronice ce presupun achiziționarea unui certificat digital, acestea sunt condamnate la desființare.

Prezentăm aici scrisoarea în original.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.