Secția de Chirurgie Pediatrică a Spitalului Județean Buzău a fost reabilitată cu bani proveniți dintr-un concert caritabil și din bugetul Consiliului Județean, valoarea lucrărilor ridicându-se la aproape 3 miliarde de lei vechi. Lucrările au început în urmă cu mai bine de un an la începutul anului 2014 și au fost finalizate la sfârșitul lunii mai atunci când secția de Chirurgie Pediatrică a Spitalului Județean Buzău a fost relocată la etajul 5 alături de secția de Pediatrie.
_MG_8784
La inaugurarea oficială au luat parte cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean, managerul spitalului, și personal medical. De asemenea la inaugurare a fost prezent și medicul Ion Vasile care deși profesează în mediul privat a venit să vadă secția proaspăt renovată și a apreciat eforturile făcute de Consiliul județean și conducerea spitalului pentru reabilitarea secției unde a lucrat timp de zeci de ani.
_MG_8816
„Mă bucur că există un astfel de loc și vreau să vă spun că nu sunt multe locuri în România unde să existe secții asemănătoare cu ceea ce are acum Buzăul. O secție modernizată deservită de trei medici bine pregătiți și unul din exterior, pentru că eu nu mai activez aici, care să își pună profesia și îndemânarea la dispoziția cetățenilor. Eu vă mulțumesc pentru ceea ce ați investiți și ceea ce ați făcut și ce veți face în continuare sperând să ne mai întâlnim și la astfel de evenimente”, a declarat medicul Ion Vasile.

_MG_8792
La rândul său, vicepreședintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a declarat că se bucură că instituția pe care o conduce a putu ajuta Spitalul Județean să aibă una dintre cele mai moderne secții de Chirurgie Pediatrică din țară.

_MG_8823
„Mă bucur că Spitalul Județean are una dintre cele mai moderne secții de Chirurgie Pediatrică din țară . Acest lucru s-a făcut prin reabilitarea acestei secții cu o valoare de 290.000 de lei cu o contribuție a Consiliului Județean de 230.000 de lei. Restul de 60.000 de lei au fost strânși printr-un concert caritabil susținut de Horia Brenciu. Vom continua investițiile și sper ca Spitalul Județean Buzău să fie unul din etaloanele spitalelor județene din țară”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

_MG_8779

79 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.