Senatoarea PNL de Buzău, Doina Tudor, va fi cercetată în arest la domiciliu după ce magistrații Inaltei Curți de Casație și Justiție au înlocuit miercuri măsura controlul judiciar, dispus în cazul ei pe 26 februarie, decizia fiind definitivă, după cum consemnează News.ro.
DNA a contestat măsura preventivă impusă de prima instanță santoarei Doinea Tudor în dosarul în care este acuzată că a intermediat mita de la patronul Carpatica Asig, Ilie Carabulea, pentru fostul său soţ Daniel Tudor, fost vicepreşedinte ASF.
Inițial, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiea dispus ca Doina Tudor să fie cercetată sub control judiciar însă decizia nu a fost definitivă.
Miercuri, Înalta Curte de Casație și Justiție a judecat contestaţia procurorilor DNA şi a decis plasarea senatoarei în arest la domiciliu.
Senatorul liberal Doina Tudor a participat, pe data de 1 martie, la ședința Comitetului Județean Executiv al PNL Buzău condusă de finul său, Teodor Atanasiu. Prezența senatoarei la Buzău la doar câteva zile distanță după ce a petrecut o noapte în arest a fost criticată de unul din membrii PNL Buzău chiar în ședința la care au participat și fostul lider al PSD Buzău, Ion Vasile, deputatul Adrian Mocanu și senatorul Constantin Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.