untitled-1
Senatorul Constantin Popa, cel care conduce la Buzău filiala județeană a UNPR a fost din nou sărit din schemă de aleșii PP-DD și PDL după ce în urmă cu câteva luni a ratata la mustață obținerea unui spațiu în care să își amenajeze sediul UNPR Buzău.
Consilierii locali au avut de votat în ședința ordinară a Consiliului Local Municipal solicitarea UNPR Buzău de punere la dispoziție a fostului sediu al conservatorilor buzoieni evacuați din cauza datoriilor prea mari acumulate din neplata chiriei. Solicitarea a fost respinsă la vot cu „ajutorul” consilierilor democrat-liberali și ai aleșilor PP-DD foști colegi de partid ai senatorului Constantin Popa.
Gestul aleșilor PP-DD a fost comentat de președintele de ședință, viceprimarul Fănică Bârlă care a ținut să constate în plen că „ atunci când alții au solicitat un spațiu alți consilieri au fost de acord dar acum văd că la alții se votează împotrivă” făcând aluzia la faptul că reprezentanții PP-DD au primit din partea municipalității fostul sediu al PNȚCD din strada Păcii după ce țărăniștii au fost evacuați din cauza datoriilor acumulate.
Reprezentanții PP-DD au înțeles aluzia viceprimarului și au replicat scurt prin vocea consilierului Marian Neagu „așa ne-a dat bună ziua așa procedăm și noi…”.
Așa se face că UNPR, partid aflat la guvernare, va mai sta o vrem fără sediu după ce în urmă cu câteva luni aceiași aleși ai PDL și PP-DD au votat împotriva acordării unui sediu pentru progresiștii buzoieni în locul fostei librării I. L. Caragiale. La acea vreme însă PP-DD și UNPR se luptau pentru același sediu. Acum, după ce PP-DD a obținut un sediu de la municipalitate aleșii săi refuză să voteze în favoare fostului coleg de partid migrat la UNPR, senatorul Constantin Popa.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.