CUza Voda lucrari
Finalizarea lucrărilor de refacere și modernizare a centrului vechi a fost amânată cu încă trei luni din cauza iernii prelungite când muncitorii nu au putut lucra. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Buzău care a mai precizat că întârzierea nu va genera costuri suplimentare .
„Lucrarea este complexă motiv pentru care nu s-a reuşit respectarea termenului impus iniţial. Termenul a fost prelungit cu încă trei luni dar probabil că nu a mai fost trecut pe panou. Asta nu înseamnă că se suplimentează costurile. Fiind vorba de un proiect destul de complex cu fonduri europene, lucrările se fac ceva mai lent pentru că trebuie ca totul să fie de cea mai bună calitate”, a declarat edilul buzoian, Constantin Boșcodeală.
Lucrările de modernizare a străzii Cuza Vodă au demarat în cursul anului 2013 și trebuia u finalizate inițial în data de 9 iulie 2014. Termenul fiind prelungit este de așteptat ca lucrarea să fie gata la începutul lunii octombrie. După modernizare strada Cuza Vodă va fi pavată cu dale de granit, vor fi montate băncuțe de piatră stâlpi de iluminat din fier forjat, un foișor și un ceas care au fost deja montate. Tot pe strada Cuza Vodă vor mai fi amenajate trei mini-fântâni arteziene dar și panouri cu texte care să explice istoricul zonei care sunt în curs de realizare.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.