Victor MOCANU

Rezoluțiile la statutul PSD aprobate în week-end la Consiliul Național al partidului și-au produs, deja, efectele în teritoriu.
Senatorul Victor Mocanu s-a auto-suspendat, luni, din funcția de vicepreședinte al organizației județene, el fiind judecat în dosarul Maternitatea.
”M-am suspendat din funcția de vicepreședinte al organizatiei judetene a partidului până la soluționarea dosarului pe care-l am în justiție dar în continuare voi acționa în baza principiilor social democratice, atât în Senat cât și în viața publică. M-am suspendat din funcția de vicepreședinte dar rămân simplu membru de partid”, a declarant luni Victor Mocanu.
Senatorul PSD a mai precizat că a depus înștiințarea de suspendare din funcție la Biroul Permanent al organizației județene, care trebuie să ia act de solicitarea sa, nefiind vorba de aprobare, ci doar de a lua act.
”E un gest minim de bun simț pe care ar trebui să-l facă și ceilalți social democrați cu funcții care au problem cu legea, asta dacă vor binele partidului”, a mai spus Mocanu.
Referindu-se la liderul PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, care nu a făcut încă un pas înapoi, după rezoluția adoptată la București în week-end, Mocanu a declarant: ”Nu așa se procedează, când în viața ta intervine o astfel de problem care afectează imaginea partidului, trebuie să iei măsuri. Cred că vrea să vină cineva să-l ia de mână și să-l dea afară din partid”.
Liviu Dragnea a afirmat în week-end că PSD a adoptat rezoluţia prin care interzice ocuparea funcţiilor politice sau demnităţilor publice numite de către membrii de partid aflaţi în diferite stadii de cercetare penală sau care sunt condamnaţi pentru cazuri de corupţie şi a precizat că formaţiunea ”nu se opune solicitărilor venite de la Parchete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.