pasaport.

Locuitorii judetului din zona Râmnicu Sărat și Pătârlagele nu vor mai fi nevoiti, incepand de luna viitoare, să mai faca un drum până la Buzău daca vor dori sa își depuna actele pentru obținerea unui pașaport electronic. Aceasta, pentru ca din data de 2 iulie, respectiv 9 iulie, în cele doua localități, Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Buzău își va deschide doua noi puncte de lucru în scopul preluării documentelor de la cei care doresc să își scoata un pașaport electronic.

Anuntul a fost făcut recent de către Prefectura Buzău, instituție în subordinea careia funcționează serviciul de pașapoarte, scopul acestui demers fiind atât facilitarea accesului la ghișee pentru locuitorii din zonele respective, cat si reducerea aglomerației la sediul central de la Buzău, în condițiile în care acesta era singurul la care se preluau respectivele documente de la solicitanții din tot județul.

Primul deschis va fi punctul de lucru de la Râmnicu Sărat, inaugurarea urmand a avea loc pe data de 2 iulie, la ora 10.30. Noul punct de lucru de la Râmnicu Sărat își va avea sediul pe strada. Nicolae Bălcescu, nr. 2A.

La o saptamâna, pe data de 9 iulie, va fi deschis si punctul de lucru de la Pătârlagele, care va funcționa în sediul primariei, din strada Nicolae Balcescu, nr. 108.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.