Precum șoarecele cu pisica. Așa se au, în continuare, senatorul Ion Vasile și primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală. Nici măcar în zi de sărbătoare, cei doi nu au putut trece peste problemele care au ajuns să îi despartă din postura de colegi de partid. Ieri, la sosirea senatorului Ion Vasile în apropierea grupului din care făcea parte și primarul Constantin Boșcodeală, edilul șef al Buzăului a preferat să își mute privirea în partea opusă pentru a evita contactul, chiar și vizual, cu „Doctorul” care a condus timp de 20 de ani formaţiunea social democrată.
Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. Mă tem că cel care piarde e Boşco!De un doctor mai e nevoie, de-o pastilă, de-un masaj, de-o apendicită, Doamne fereşte, de de primar cine are nevoie?
    După…
    Mai e ceva: nivelul IQ-ului? E greu de crezut că doi oameni inteligenţi nu se pot concilia…

  2. Bosco razi dar nu e rasul tau. Cand a aparut doctorul, s-a inegrit si a mai vz ca nu era nici singur si incepe sa construiasca ………..ecam deranj primare…………
    SI colac peste pupaza USL se duce dracu asa ca …………… Lasa mai Bosco pastreaza traditia ca nu ai putut sa il invingi niciodata pe Doctor. Sti ce sunt eu curios.? Sa te vad dupa ce nu o sa mai iesi primar cine dracu mai vine langa tine ca ieri la defilare aveai numai angajati legati de Primarie , stii ce zic Compania de APA , Urbis, RA M, etc. si catvia sclavi de la tineret . Iar ce sa mai zic de Stelica cara geanta,adica ( borzea) ca mi-e si scarba sa-i scriu numele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.