Un bărbat de 57 de ani din Buzău a fost găsit mort, luni dimineață, de către doi trecători care traversau la acea oră cel mai mare parc din oraș. Buzoianul era căzut la pământ și fără viață când a fost găsit de cele două persoane, care, șocate de cele ce au descoperit, au sunat imediat la 112.

Primii la fața locului au fost medicii de la Ambulanță care au încercat să-l readucă la viață pe  bărbat, însă încercările s-au dovedit zadarnice. Ulterior, au fost chemați polițiștii care odată sosiți la fața locului, au început ancheta în cazul morții bărbatului. În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit că bărbatul de 57 de ani plecase de acasă luni dimineață cu gândul de a aduna râme din pădure pentru că intenționa să meargă la pescuit. Buzoianul era cunoscut cu afecțiuni cardiace, și cel mai probabil, de aici i s-a tras sfârșitul. A căzut secerat la pământ și nu s-a mai ridicat, medicii de la Ambulanță fiind cei care au declarat ulterior decesul.

Potrivit purttorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar șef Florina Crucianu, la examinarea sumară a cadavrului, nu au fost descoperite urme de violență. Cel mai probabil, buzoianul a făcut infarct în pădure și până a fost găsit și-a dat obștescul sfârșit.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.