saguna
Actorul Sorin Șaguna s-a stins din viață luna trecută la doar 25 de ani, însă talentul său și dragostea pentru artă au reușit să răzbată și sunt apreciate acum mai mult ca oricând. Din păcate, artistul nu mai e printre noi să se bucure de laurii succesului.
Una dintre multele poezii ale tânărului actor, care a urcat la îngeri mult prea devreme rupând sufletele celor care l-au cunoscut și lăsând un gol imens în inima părinților și a fratelui său geamăn a fost inclusă, recent, într-un volum colectiv destinat maestrului Adrian Păunescu intitulat ”Să nu-l uităm”. Poezia lui Sorin Șaguna care va apărea în volumul destinat memoriei lui Adrian Păunescu se intitulează ”să nu…”iar artistul vorbește despre moarte, dar mai presus de asta, se referă la poezie, la fericirea și împlinirea ce le va fi simțit atunci când cititorul se va apleca asupra versurilor sale: ”să nu exist în trup ci doar în versuri…./e realizarea unei existențe sculptate uman…/citește un vers din mine…îmi va face bine….”
Actorul buzoian Sorin Șaguna a murit în luna iulie la doar 25 de ani. Artistul suferea de toxoplasmoză și s-a stins într-un spital din București, deși medicii au încercat din răsputeri să-l salveze. Tânărul și al său corp fragil nu au făcut față bolii însă. Orice tratament îi era administrat era respins de organismul lui Sorin, care în cele din urmă a cedat.
Sorin Șaguna a fost înmormântat în straie populare, în cimitirul Dumbrava din Buzău.
C. S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.