Concertele desfășurate în Piața Dacia din municipiul Buzău vor deveni istorie după ce municipalitatea va amenaja spațiul din târgul Drăgaica. Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, intenționează să nu mai permită organizarea evenimentelor în centrul orașului cu excepția revelioanelor care și în lumea civilizată se desfășoară tot în centrul marilor capitale.
Constantin TOMA-6”Centrul petrecerilor buzoiene se va muta în spațiul de la Drăgaica după ce o să amenajăm acel spațiu la un nivel acceptabil, pentru că în momentul de față e jale acolo. În cazul din week-end erau contracte dinainte realizate și nu mai puteam să opresc nimic”, a declarat Constantin Toma.
Primarul a adăugat, pe de altă parte, că anumite firme care organizează astfel de evenimente de marketing trebuie sprijinite. Asta pentru că sunt printre cei mai mari contribuabili la bugetul local, așa cum este și cazul producătorului de bere care a organizat spectacolul de la finele săptămânii trecute.
”Cel care a ținut spectacolul în week-end este cel mai mare contribuabil din Buzău la bugetul local. Trebuie ajutați și acești agenți să aibă acțiuni care să le permită vânzări mai mari, a fost o acțiune de marketing și trebuie sprijiniți, dar nu cu încălcarea legii. Nu vom anula toate concertele. Revelioane sunt peste tot în lume pentru că centrul e reprezentativ pentru inima unui oraș dar nu putem face spectacol mereu cu boxele date la maxim să deranjăm un oraș întreg” a spus Constantin Toma.

Intenția noului primar de a muta concertele din centrul orașului nu este una nouă însă are mult mai multe șanse de a fi pusă în practică acum după ce la ultimul eveniment o tânără și-a pierdut viața.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.