imagine de arhivă

Campanie cu scântei pe ultima sută de metri la Cislău. O caravană a candidatului PDL la Primaria Cislău, Ion Coman, s-a oprit astă seară la poarta primarului în funcție, Dumitru Mitroiu, candidat USL, care pe nepusă masă, a fost luat la înjurături de oamenii contracandidatului său, euforici după vizita de astăzi  în comună a lui Victor Mocanu, cel care s-a aliat cu candidatul PDL în lipsa unei susțineri a primarului în funcție.
Primarul comunei Cislău a încercat să iasă la poartă pentru a potoli spiritele, moment în care una dintre mașinile din caravană a dat cu spatele în încercarea de a-l lovi pe Mitroiu. Primarul a scăpat, însă, autoturismul s-a ciocnit cu o altă mașină, ghinion, din aceeași caravană a candidatului PDL la funcția de primar al comunei. După acest episod, un alt membru al caravanei candidatului democrat-liberal ar fi dat cu un spray lacrimogen, care ar fi afectat mai multe persoane aflate pe stradă. Când au auzit scandal, vecinii primarului în funcție dar și mai mulți săteni s-au strâns pentru a sări în ajutorul acestuia, moment care a coincis cu sosirea polițiștilor care au aplanat conflictul, discutând atât cu turbulenții cât și cu primarul Dumitru Mitroiu, ales care le-a recomandat susținătorilor să meargă fiecare la casele lor.
„Mă întreb ce făceau dacă rămâneau la guvernare. Îmi pare rău că anumiți candidați nu știu să piardă, însă mai este și o altă problemă, cred că i-au mai întărâtat si alții. În mijlocul lor a venit astăzi domnul Victor Mocanu, i-a îmbrăcat din albastru în roșu și nașul meu, domnul Mocanu, le-a recomandat locuitorilor din Cislău să voteze cu domnul Coman, că ar fi un om deosebit. Asta se întâmplă pentru că eu sunt candidat USL iar noi, nu avem USL la Buzău. Este păcat că ne-am propus cu toții ceva și nu am știut ce vrem ”, ne-a declarat primarul comunei Cislău, Dumitru Mitroiu.
După incidentele din cursul acestei seri, Poliția a trimis la Cislău mai multe echipaje care vor râmâne în zonă pentru a evita alte fapte asemănătoare.
„În urma sesizărilor primite de la Cislău un echpaj de Poliție s-a deplasat în zonă și a aplanat conflictul iscat între cele două tabere. În zonă au fost trimise si alte echipaje care vor rămâne în localitatea respectivă pentru a preîntâmpina eventuale probleme”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar-șef Florina Crucianu.

Dumitru Mitroiu este membru PSD și este cel de-al doilea candidat USL pentru o administrație locală, alături de primarul comunei Valea Salciei, Marian Mușat. Deși membru PSD, Mitroiu nu a fost de acord cu decizia de susținere a candidaturii ca independent a lui Victor Mocanu, drept pentru care s-a hotărât să candideze din partea Uniunii Social Liberale, lucru care l-a determinat pe Mocanu să se alieze cu candidatul PDL la funcția de primar în Cislău.

Ciprian STERIAN

5 COMENTARII

  1. VA RELATEZ ASA CUM S-A INTAMPLAT NU ASA CUM SPUN CURVELE ASTEA VOPSITE IN GALBEN SI ROSU.
    A IESIT DIN CURTE CA UN NEBUN, M A INJURAT, VAZINT CA EU TREC DE EL S-A NAPUSTIT ASUPRA ALTEI MASINI DIN SPATELE MEU. LA UN MOMENT DAT ,O DUBA IESE DIN CURTE SI BLOCHEAZA STRADA, TREABA ARANJATA.IN PORTBAGAJUL MASINI LA CARE SE NAPUSTISE ERAU 2 BAIETI CARE AU PRIMIT DE CATEVA ORI CU PORTBAGAJUL IN CAP, INJURATURI SI SCUIPATURI.NIMENI NU L A ATINS CU VRUN DEGET PE PRIMAR, NU A DAT CINEVA CU SPRAY SAU ALTCEVA CAM ASTA A FOST SI UITE LA CE S-A AJUNS ,CU TREBURILE ASTEA MURDARE VREA SA CONTINU SI ASTAZI PRIMARUL MITROIU CEL MAI MARE DUSMAN AL COMUNEI CISLAU.

  2. de ce ii place sa spuna numai minciuni,minciuni si iar minciuni,strada pe care sta domnul primar nu este a domnului asa cum crede, de ce trei masini din care cea in care era domnul coman au trecut iar ceilalti au fost blocati de un microbuz chiar in fata casei domnului primar,conducatorul microbuzului era om al domnului primar,cine a fost acolo a vazut tot nu pot minti toti, a iesit disperat ,oamenii domului coman au plecat linistiti la peco ,pentru k dansu are oameni langa el,oameni cu bun simt nu asa cum au iesit cei din casa domnului primar cu injuraturi si ameninatri,strada e un loc public nu este a dansului,asa cum crede dansul,cum nici masinile primariei nu sunt ale dansului ca sa faca campanie cu ele,dansul se crede sapan peste tot,sala de sport,primarie,masinile primariei,ma inou nici pe strada lui nu mai e voie sa treci.se vede disperarea pe cipul dansului!!!!!!!!!!!!!!

  3. ceea ce sa intaplat e o rudine pt comuna Cislau!Sa le fie rusine ambilor candidati!!!s-au comportat ca nijte oameni lipsiti de scrupule,asa exemplu dau ei populatiei???SA VA FIE RUSINE,NICIUNU DINTRE DOMNIILE VOASTRE NU MERITA FUNCTIA DE PRIMAR AL COMUNEI CISLAU!ASTA E O COMPETITIE NU UN RAZBOI ASA CUM L-ATI TRANSFORMAT DVS!

  4. Auzi la Constantin!Costele mamik,noi suntem prosti tu destept da?Atunci de ce strigati la Mitroiu la poarta :IESI AFARA JAVRA?pentru k a tipat el la voi nu????si te a vazut pe tine trecand de poarta lui si s-a ”napustit asupra ta ”nu?vai de capu ala al tau…asa…!1-daca voi astia erati asa linistiti ce cautati voi acolo la 10 noaptea??2-De ce PRIMARU’ are semne pe porti de la pietre!3-CE NAIBA CAUTAU AIA IN PORTBAGAJ???????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.