Mediafax Foto, liderul pietei romanesti de fotografie de presa, lanseaza vineri, 8 iunie, expozitia în aer liber „Best of 1990-2011”, care cuprinde 50 dintre cele mai bune fotografii realizate de fotoreporterii si colaboratorii Mediafax Foto în acest interval.

Realizate la o calitate exceptionala, imaginile vor fi amplasate pe latura exterioara a gardului Muzeului National de Arta al Romaniei (MNAR) si vor putea fi admirate de catre trecatorii de pe Calea Victoriei pana pe 1 iulie.

Spre deosebire de cele patru editii precedente din seria „Best of”, care au fost retrospective în imagini ale ultimilor ani, „Mediafax Foto – Best of 1990 – 2011″ contine fotografii din întreaga perioada de dupa 1990 si o reînvie chiar în unul dintre locurile care i-au marcat începutul. De la mitingul anticomunist din Piata Universitatii si ocuparea Bucurestiului de catre mineri în 1990 la evenimente care au zdruncinat scena internationala, de la momente de rascruce pentru romani la prilejurile lor de delectare prin cultura sau sport, de la oameni împinsi la gesturi disperate la cei deveniti eroi peste noapte – toate acestea se regasesc în cea mai ampla editie marca Mediafax Foto – Best of.

„Expozitia îsi propune rememorarea celor mai importante evenimente prin cele mai reusite fotografii ale ultimilor doua decenii. Cu toate ca nu a fost deloc usor sa alegem din cele peste 280.000 de imagini existente, consideram ca efortul a meritat. Speram ca si vizitatorii nostri sa simta acelasi lucru. Speram ca, atunci cand se vor gasi în fata fotografiilor noastre, sa traiasca emotiile intense transmise de fiecare imagine în parte”, spune Marius Smadu, coordonator al Departamentului Foto al Mediafax Group.

Fotoreporterii si colaboratorii Mediafax Foto ale caror lucrari sunt cuprinse în expozitie sunt Catalin Abagiu, Andreea Balaurea, Bogdan Baraghin, Razvan Chirita, Bogdan Danescu, George Filip, Octav Ganea, Bogdan Iordache, Diana Iurkiewicz, Ikuru Kuwajima, Razvan Lupica, Bogdan Maran, Sebastian Marcovici, Ovidiu Dumitru Matiu, Ovidiu Micsik, Philipp Naderer, Marius Nemes, Emanuel Parvu, Ana Poenariu, Luiza Puiu, Andrei Pungovschi, Mircea Rosca, Sebastian Sascau, Bogdan Stamatin, Ciprian Sterian, Marius Vasilica si Radu Vioreanu.

Cele 50 de imagini expuse pe gardul MNAR, precum si alte zeci de fotografii Mediafax Foto realizate în perioada 1990-2011 sunt reunite într-un album premium, care va fi lansat în luna iunie sub acelasi concept.

Evenimentul „Mediafax Foto – Best of 1990-2011” este realizat cu sprijinul Muzeului National de Arta al Romaniei si al companiilor Vodafone, Apa Nova Bucuresti, Carrefour si Alpha Bank.

Adriana Niculescu
Brand Manager Mediafax Foto
adriana.niculescu@m.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.