Se cuvine, înainte de toate, să ne prezentăm. Pe scurt, că aşa-i pe internet. Publicaţia on-line Observatorul buzoian este o apariţie într-un format unic în peisajul presei locale, un proiect de-a dreptul independent, pus la cale de câţiva redactori cu experienţă în domeniu. Putem spune că singurul nostru şef este cititorul, pentru că el este clientul ştirilor pe care i le oferim aici, într-un mediu adaptat la cerinţele actuale ale mass mediei.

Observatorul buzoian se vrea o publicaţie interactivă, relaţie în care cititorii vor juca un rol important în crearea unei comunităţi de ştiri, comentarii, opinii, informaţii care să-i ajute la menţinerea unei legături cât mai potrivite cu oamenii din apropierea sau depărtarea lor. Împătăşim sentimentele celor care resimt piederea, sub forţa vremurilor, a locului tradiţional pe care presa scrisă îl ocupa la chioşcul de ziare obişnuit. Salutările noastre şi breslei jurnaliştilor buzoieni care se luptă să păstreze ziarul sus! Ne exprimăm însă speranţa că un ziar on-line, ca alternativă, are de recuperat prin rapiditatea şi comoditatea cu care poate fi accesat de oriunde şi oricând, în lumea conectată, şi mai cu seamă prin diversitatea prezentării la care obligă realităţile de azi.

În acest sens, îi invităm pe toţi cititorii să ne caute şi se regăsească pe internet, la adresa observatorulbuzoian.ro şi prin datele de contact ale redacţiei. Vă urăm… veşti bune!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.