imagine de arhivă

Supărat că i-a plecat nevasta de acasă, un buzoian din comuna Gura Teghii  şi-a dat foc la casă. Şi ca și cum paguba nu ar fi fost suficientă, individul s-a ales și cu dosar penal pentru distrugere și a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca.
Ieri, la orele  prânzului, poliţiştii buzoieni au fost anunţaţi la 112 că un bărbat de 52 de ani din localitatea Gura Teghii şi-a stropit locuința cu benzină şi i-a dat foc. Incendiul se manifesta cu violenţă când pompierii de la Mărunţişu au ajuns la faţa locului.
Ajutaţi de localnici, pompierii au reuşit să stingă focul însă doar după ce casa a fost distrusă în mare parte. Întrebat de ce a recurs la un asemenea gest, buzoianul le-a spus poliţiştilor că plecarea soţiei de acasă l-a supărat atât de tare încât, sub influența băuturilor alcoolice, a incendiat casa în care locuiau. Acum, bărbatul a ajuns pe mâna medicilor psihiatri de la spitalul din Săpoca. Mai mult, el va trebui să răspundă în faţa legii, pentru că pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru distrugere.
Luna trecută, un alt buzoian din localitatea Balta Albă, supărat că i-a plecat nevasta de acasă, sătulă de bătăile zilnice administrate de bărbat, a tras cu arma prin sat, speriindu-i pe localnici. El a fost ridicat de poliţişti a doua zi iar arma pe care o deținea ilegal a fost confiscată.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.