Fostul senator Ion Vasile, omul care a condus PSD Buzău timp de 20 de ani și care a fost debarcat în anul 2010 cu ajutor de la Centru, își încearcă din nou norocul și candidează pentru prima funcție în partid. Până aici nimic anormal, mai ales că popularitatea „Doctorului” în teritoriu nu a fost atinsă până acum de nici un alt politician buzoian.
De asemenea, Ion Vasile a anunțat că are mai mulți susținători decât cei trei cu care a venit la depunerea candidaturii, ceea ce nu poate fi departe de adevăr având în vedere că multe organizații comunale formate de fostul lider social-democrat nu și-au schimbat liderii sau au anumite nemulțumiri față de noua conducere.
Ion Vasile se poate „mândri” inclusiv cu un susținător care i-a promis sprijinul în fix 65 de cuvinte, rostite nu oricum ci cu patos și emoție după ecranul generos al unui I-Phone 6+. Este vorba despre nimeni altul decât despre tânărul deputat Adrian Mocanu, care nu s-a dezis nici de această dată.
Vă prezentăm mai jos textul declarației tânărului Mocanu, așa cum a apărut scrisă pe ecranul telefonului și citită cu hopuri la conferința de presă de miercuri:

„………….IV-Copy.doc

”Îl susțin categoric pe dl doctor Ion Vasile din câteva motive foarte clare. Unul ar fi acela că are o foarte bogată experiență de conducere, are știința de a pregăti campanii electorale, modul în care știe să promoveze cadrele valoroase ale PSD, toate acestea sunt net superioare managementului politic al grupării Boșcodeală. Domnul Ion Vasile are și se bucură de un sprijin extraordinar din partea unui număr impresionant de aleși PSD. Eu cred că domnul doctor Ion Vasile ca câștiga în mod sigur șefia PSD și va aduce un nou suflu constructiv în partidul nostru
Vă multumesc!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.