Sute de buzoieni s-au înghesuit dimineață la deschiderea unui supermarket situat în zona Gării Buzău. Curioșii s-au trezit cu noaptea în cap pentru a prinde ofertele promise la inaugurarea magazinului construit în locul Autogării Buzău și s-au sezat la coadă cu mult timp înainte de ora anunțată pentru deschiderea supermarketului.
Dacă până la ora 7.00 nu au fost probleme, după deschiderea ușilor de acces cei prezenți s-au călcat pur și simplu în picioare pentru a intra și a pune mâna primii pe obiectele oferite la preț redus cu ocazia deschiderii. Agenții de pază au făcut cu greu față valului de cumpărători și au fost nevoiți să oprească accesul în magazin în mai multe rânduri pentru a evita rănirea cumpărătorilor și a putea permite primilor intrați să se răspândească printre rafturi astfel încât lupta de la intrarea în magazin să nu se mute în interior.
Principala atracție au fost oalele sub presiune oferite la prețul de 50 de lei, scaune de birou la 70 de lei dar și tablete, drujbe electrice și mașini de cusut la prețul de 200 de lei.
Cu toate acestea au fost și persoane care deși nu au cumpărat nimic s-au trezit în zorii zilei din pură curiozitate.
Supermarketul a fost construit pe amplasamentul fostei autogări după ce aceasta a fost închisă și demolată în urmă cu câțiva ani.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.