Aglomerație mare, astăzi, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Dis de dimineață, sute de membri au luat cu asalt curtea instituției aflată pe strada Tudor Vladimirescu pentru a intra în posesia ajutorului nerambursabil de 50 de lei oferit în acest an pentru 1000  de persoane care nu au mai beneficiat în anii anteriori de alte ajutoare.

”O mie de persoane care nu au mai beneficiat de astfel de ajutoare în anii anteriori vor primi din partea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor câte 50 de lei, bani pe care nu trebuie să îi restituie”  a precizat presedintele CARP Buzau,  Elena Voicu.

Anual, înaintea  Paștelui  și Craciunului pensionarii iau cu asalt sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Buzău pentru a obține împrumuturi cu ajutorul cărora reușesc să treacă mai ușor peste sărbatori.  Astăzi, aglomerația a fost cu atât mai mare cu cât la numarul de vârstnici care beneficiau de  ajutorul oferit de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor s-au adaugat și cei care erau programați pentru ridicarea împrumuturilor rambursabile.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.