lant aur

UPDATE: Polițiștii nu au reușit prinderea individului care a atacat cu un spray lacrimogen și i-a smuls unei buzoience bijuteria de la gât, ziua-n amiaza mare. Căutările s-au desfășurat pe durata întregii nopți însă până marți dimineață individul nu a fost depistat. Anchetatorii au indicii despre cum arată bărbatul care a fost descris de martorii tâlhăriei iar marți dimineață au reluat căutările.
Se pare că bărbatul nu ar fi din Buzău iar șoferul în mașina căruia s-a urcat după comiterea tâlhăriei i-ar fi complice. Victima infractorului, o femeie de 56 de ani din Buzău, a fost transportată la spital în stare de șoc, însă nu a rămas internată. Ea nu a putut da prea multe detalii polițiștilor despre cum arată bărbatul care s-a năpustit asupra ei, ziua în plină stradă, întrucât a fost atacată pe la spate, în timp ce se îndrepta dinspre strada Marghiloman spre Dorobanți.

Polițiștii buzoieni au fost scoși în stradă luni seară după ce un individ, tânăr spun surse din rândul anchetatorilor, s-a năpustit asupra unei femei pe strada Dorobanți aproape de intersecția cu strada Alexandru Marghiloman, smulgîndu-i lănțicul de aur de la gât. Individul ar fi vrut să-i fure femeii și geanta însă pentru că nu a reușit a dat bir cu fugiții. Bărbatul s-a urcat într-o mașină și dus a fost. Martori ai incidentului spun că tânărul ar fi folosit inclusiv un spray lacrimogen iar șoferul mașinii în care bărbatul s-a urcat după ce a atacat-o pe femeie părea a-i fi complice.
Imediat, polițiștii au fost alertați, ieșind în stradă, în căutarea tâlharului. Oamenii legii au împânzit orașul, constituind filtre la ieșirile din oraș, doar-doar vor da de individul care a atacat în plină stradă, ziua-n amiaza mare. Până la orele nopții, polițiștii nu dăduseră de urma tâlharului.
În ce privește victima jafului, aceasta a fost dusă la spital pentru investigații. Deși în stare de șoc după cele ce i s-au întâmplat, viața buzoiancei nu a fost pusă în pericol.

Problema rămâne însă. O tâlhărie comisă-n plină zi, pe o stradă circulată dintr-un oraș, oricare ar fi el, ridică multe semne de întrebare asupra siguranței cetățeanului, plătitor de taxe de tot felul, și asupra modului în care cei plătiți din bani publici pentru a se preocupa de soarta noastră își fac treaba și ne apără de infractori.
Revenim cu detalii!

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.