La peste 6 miliarde de lei vechi se ridică prejudiciul creat de un tânăr administrator de firmă din Buzău care a ajuns să fie cercetat pentru evaziune fiscală și delapidare, după o serie de operațiuni financiare ilegale. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, este suspectat că în perioada ianuarie – iunie 2010, în calitate de administrator al unei firme care se ocupă de comercializarea de material lemnos, materiale de construcţii şi echipamente sanitare, nu a înregistrat în evidenţele contabile venituri realizate din vânzarea de diverse mărfuri către o firmă din Bucureşti. Marfa respectivă consta în în consumabile de sudură, echipamente de protecţie şi materiale abrazive, iar valoarea lor se ridica la peste 4,9 miliarde de lei vechi, sumă încasată integral şi însuşită în interes personal de către tânăr.
În acest mod, buzoianul s-a sustras de la plata unei T.V.A. în sumă de peste 780 de milioane de lei vechi şi a unui impozit pe profit în sumă de 660 de milioane.
Poliţiştii de investigare a fraudelor continuă cercetările şi întreprind activităţi în vederea recuperării prejudiciului cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.