De trei zile de sărbătoare au avut parte, în acest week-end, turiștii din Monteoru. Cea de-a treia ediție a Zilelor Staţiunii  Monteoru a debutat vineri și s-a încheiat aseară târziu. Timp de trei zile, turiștii aflați în stațiune s-au putut bucura de târgul cu produse tradiționale, de spectacole în aer liber, concerte și concursuri de echitație sau de tras cu arcul precum și de câteva proiecții ale unor filme românești de marcă. Manifestarea din acest an s-a bucurat și de participarea ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, dar și de prezența ambasadorului Ungariei la București, Füzes Oszkár.
Cel mai așteptat eveniment a fost parada trăsurilor și costumelor de epocă când zeci de domni şi domniţe în trăsuri sau pe jos au străbătut şoseaua principală din stațiune în aplauzele turiștilor veniți la relaxare sau a localnicilor mândri că stațiunea buzoiană este din nou în centrul atenției.  La aceeaşi paradă a putut fi văzut şi fostul primar al localităţii Merei, Ion Fătu, pe post de vizitiu pentru actualul prim gospodar al localităţii şi pentru ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, prezent la eveniment.

Cele trei zile de sărbătoare s-au încheiat aseară cu un spectacol al Teatrului de Operetă Ion Dacian din București, urmat de un concert susținut de Grigore Leșe și de o proiecție de film în aer liber.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.