Tinerii populari din Buzău, în frunte cu deputatul Adrian Mocanu, au donat sânge pentru asistenta Mariana Tănăsescu

0
1502

În zi de sărbătoare, tinerii populari buzoieni în frunte cu președintele filialei locale a PMP, deputatul Adrian Mocanu, au răspuns unui apel lansat de Centrul Județean de Transfuzii și au mers să doneze sânge  pentru asistenta medicală Mariana Tănăsescu. În jur de 20 de persoane au răspuns apelului lansat de medicii de la Centrul de Transfuzii și s-au prezentat joi la prânz pentru a dona lichidul vital care în final va ajunge atât la asistenta Mariana Tănăsescu cât și la alți bolnavi care au nevoie de transfuzii în Spitalul Județean sau în spitalele din Capitală.

Iată mai jos comunicatul remis de PMP Buzău după ce tinerii din partid au mers și au donat sânge la Centrul de Transfuzii Buzău:

Asistenţă medicală de radiologie Mariana Tănăsescu, din Buzău, mama a doi copii, pe care îi creşte singură, a fost recent victima unui grav accident de circulaţie. Cu toate că intervenţiile medicilor buzoieni şi ale celor de la Spitalul Floreasca, din Capitală, au reuşit să restabilească funcţiile vitale ale pacientei, Mariana Tănăsescu a pierdut foarte mult sânge şi are nevoie urgenţă de sprijinul nostru, al buzoienilor.

În zi de mare sărbătoare (Sfânta Maria Mică, cea a cărui nume este purtat de asistenţă medicală din Buzău), Deputatul Adrian Mocanu şi membrii Organizaţiei de Tineret a PMP au decis să doneze sânge, joi, 8 septembrie, la Centrul de Transfuzii, cu intenţia că acest gest colectiv să se constituie într-un exemplu de urmat pentru cât mai mulţi dintre buzoieni. Mariana Tănăsescu are nevoie de sânge din grupa A2 pozitiv. Îi îndemnăm pe buzoieni să se implice pentru salvarea vieţii unui important membru al comunităţii noastre şi pentru asigurarea în continuare a unui viitor normal pentru cei doi copii ai doamnei Tănăsescu. Având în vedere criză de sânge din spitalele româneşti, este nevoie de implicarea urgenţă a noastră, a tuturor. Voluntarii care doresc să se alăture acestei campanii umanitare pot să doneze sânge din grupa amintită (A2 pozitiv) la Centrul de Transfuzii din Buzău, cu menţiunea că sângele donat este pentru Mariana Tănăsescu din Buzău, internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.