Doar câteva luni ne mai despart de momentul când Ținutul Buzăului va intra în rețeaua globală a geoparcurilor devenind astfel, cel de-al doilea geoparc global din România după Țara Hațegului.

Consiliul UNESCO, a dat joi un vor pozitiv pentru intrarea Ținutului Buzăului rândul Geoparcurilor Globale UNESCO ceea ce înseamnă că în primăvară, când va avea loc votul final al întregului board al UNESCO cele 18 comune care formează geoparcul Ținutul Buzăului vor obține multașteptata acreditare.

„O veste foarte bună!

Ținutul Buzăului a primit astăzi un vot pozitiv în Consiliul UNESCO, ceea ce înseamnă că suntem recomandați să devenim Geoparc Global UNESCO în 2022! Rezultatele muncii în echipă încep să se vadă și sunt mândru că Ținutul Buzăului va primi recunoașterea internațională pe care o merită!

În primăvară va avea loc votul boardului UNESCO, care reprezintă ultimul pas și care se bazează pe recomandarea dată astăzi de Consiliul UNESCO. Ne mai despart doar câteva luni de votul final, care va fi cu siguranță unul pozitiv!”, a scris pe Facebook președintele CJ Buzău Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.