Traian Băsescu a desemnat un nou președinte la PMP Buzău. Vezi aici despre cine este vorba!

4
463

Ion Marin si Nicu Cristian Consiliul Național al PMP reunit joi în Capitală a luat măsuri asupra filialei din Buzău a partidului fondat de Traian Băsescu. În funcția de președinte interimar al PMP Buzău a fost desemnat fostul comandant al Poliției Buzău, comisarul Ion Marin. Decizia a venit ca urmare a rezultatelor obținute la scrutinul din 5 iunie iar Ion Marin a fost propulsat la conducerea filialei pentru că a avut, la nivel de municipiu, un scor mai bun decât a avut partidul în județ. Organizația PMP  Buzău s-a clasat pe locul 37 în ceea ce privește rezultatele deci sub media partidului.
De altfel, Traian Băsescu a explicat că mai mulți președinți de organizații județene ar putea fi schimbați ca urmare a rezultatelor slabe obținute.
”Un număr de 21 de preşedinţi de organizaţii judeţene au devenit interimari fiind susceptibili la schimbare în perioada imediat următore şi asta se va întâmpla în două săptămâni, urmare a rezultatelor pe care le-au obţinut. De asemenea, Robert Turcescu a fost desemnat şi preşedinte al organizaţiei de Bucureşti”, a declarat joi, Traian Băsescu, la finalul şedinţei Colegiului Naţional al partidului.
Totodată, liderul PMP a declarat că PMP nu va forma alianțe politice dar va participa la formarea de majorități cu condiția preluării de către noua putere a unei părți din programele candidaților PMP.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.