furt

Trei buzoieni suspectați de comiterea a 7 furturi din locuințe de pe Valea Buzăului au fost prinși de polițiștii buzoieni chiar după ce au dat o lovitură la locuința unei femei din comuna Unguriu. Doi tineri de 25 și 28 de ani din comuna Viperești și un bărbat de 39 de ani din Smeeni au fost depistați de polițiști la câteva momente după ce au sustras din locuința unei femei din Unguriu o sumă de bani. Asupra lor au fost găsite, printre altele, un diamant folosit pentru tăierea geamurilor, două perechi de mănuşi, o bâtă de baseball, o şurubelniţă, precum şi banii sustraşi din locuinţa femeii.
În urma cercetărilor desfășurate de oamenii legii s-a stabilit că cei trei sunt principalii suspecţi în 7 dosare penale întocmite pentru tentativă la furt din locuinţe, respectiv furt calificat din locuinţe situate pe Valea Buzăului, cu un prejudiciu total de 1.200 de lei şi 350 de euro.
Cele 7 spargeri ar fi fost comise în perioada aprilie – mai şi au fost înregistrate iniţial în evidenţe cu autori necunoscuţi. Cei trei bărbați au fost reținuți de anchetatori pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.