Instituţia Prefectului – Judeţul Buzău, vă aduce la cunoştinţă că Preşedintele Tribunalului Buzău a stabilit ca în data de 7.04.2016, ora 10, în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, să aibă loc tragerea la sorţi in vederea desemnării presedintilor birourilor electorale de  circumscripţie județeană/municipale/orașenesti/comunale și a locțiitorilor acestora .

Tragerea la sorți se va face de către Președintele Tribunalului Buzău, în sedință publică, dintre persoanele înscrise pe lista magistraților și a celorlalți juriști, cu domiciliul sau reședința în județ, pe baza criteriului apropierii domiciliului sau reședinței de localitatea sau subdiviziunea administrativ-teritorială în care va funcționa biroul electoral de circumcripție.

Atașăm prezentului comunicat anunțul public făcut de către Președintele Tribunalului Buzău.

 

Conform calendarului privind acţiunile din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor locale din anul 2016, aducem la cunoştinţa publică faptul că în ziua de 07 aprilie 2016, în Sala Mare a Consiliului Judeţean, va avea loc tragerea la sorţi în vederea desemnării preşedinţilor birourilor electorale de circumscripţie judeţeană/municipale/orăşeneşti /comunale şi a locţiitorilor acestora, în conformitate cu prevederile art. 26 alin. (5) din Legea 115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.

Tragerea la sorţi se va face de către Preşedintele Tribunalului Buzău, în şedinţă publică, începând cu ora 10.00, dintre persoanele înscrise pe lista magistraţilor şi a celorlalţi jurişti, cu domiciliul sau reşedirtfâ în judeţ, pe baza criteriului apropierii domiciliului sau reşedinţei de localitatea sau subdiviziunea administrativ-teritorială în care va funcţiona biroul electoral de circumscripţie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.