Autorităţile cipriote i-au identificat pe autorii masacrului de sâmbăta trecută în care şi-au pierdut viaţa şi doi tineri buzoieni, gărzi de corp pentru un afacerist străin.
Anchetatorii au emis mandate europene de arestare pe numele a doi indivizi cunoscuţi ca asasini profesionisti. Autorităţile cipriote au suficiente probe împotriva lor, imagini şi date care prezintă fiecare mişcare a acestora în orele de dinaintea atacului. Între timp, rudele celor doi buzoieni ucişi săptămîna trecută în Cipru, acolo unde munceau pentru a-şi face un trai mai bun acasă, aşteaptă ca trupurile neinsufletite să fie repatriate pentru a le putea înmormânta creştineste.
Cel mai probabil, trupurile neînsuflețite ale celor doi buzoieni vor ajunge la familiile lor în cursul zilei de sâmbătă.
Reamintim, cei doi buzoieni şi trei bărbaţi străini au fost ucişi sâmbătă dimineaţa într-o staţiune din sudul Ciprului. Tinerii au fost prinşi într-o ambuscadă pe un drum întunecat şi au fost ucişi după mai multe focuri de armă trase de către un motociclist. În atac, au căzut victime doar gărzile de corp pentru că cel vizat- omul de afaceri cipriot- nu se afla în maşină.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.