Președintele Camerei Deputaților, social democratul Valeriu Zgonea, a venit azi la Buzău pentru a transmite mesajul Uniunii Social Liberale pentru ca oamenii să se prezinte la vot la referendumul din 29 iulie.
Printre altele, Zgonea a declarat că românii trebuie să meargă la urne iar USL trebuie să-i mobilizeze pe alegători, pentru a ”putea demonstra că suntem o țară europeană cu un parcurs fără întoarcere”. Liderul social democrat a adăugat că el personal va merge la vot ”pentru că s-a săturat de scandalurile provocate de Traian Băsescu”.
În altă ordine de idei, de la masa la care se afla alături de președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, Valeriu Zgonea, a ținut să-i mulțumească senatorului Ion Vasile pentru modul în care s-a comportat în campania electorală de dinaintea alegerilor locale.
Deși Boșcodeală a fost și va rămâne probabil pentru totdeauna în război cu Doctorul, Zgonea i-a mulțumit senatorului, spunând că îl apreciază pentru că ”și-a păstrat verticalitatea”.
Probabil, toropit de caniculă, președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, nu a schițat nici un gest la auzul mulțumirilor pe care Zgonea i le-a adus senatorului Ion Vasile.
”Îi mulțumesc domnului senator Ion Vasile că în campanie a fost alături de partidul pe care l-a condus, măcar în declarații și față de USL. Grupul parlamentar din Senat l-a rugat apoi să i se alăture, a fost o înțelegere amiabilă, Ion Vasile este membru al grupului senatorial PSD, îi mulțumesc pentru că și-a păstrat verticaltatea la alegerile din 10 iunie”, a spus președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.
Senatorul Ion Vasile a anunțat recent că a ales să activeze în grupul senatorial al PSD, precizând că va urma și o adeziune la partidul pe care l-a condus, la Buzău, 20 de ani, până în mai 2010 atunci când a fost revocat din funcție de Biroul Permanent al partidului, ca urmare a conflictului cu Constantin Boșcodeală care nu se mai termina.
În campania electorală pentru alegerile locale din 10 iunie, Ion Vasile, care a trecut după plecarea din PSD pe la PC și UNPR, l-a susținut pe candidatul USL la șefia Consiliului Județean , liberalul Cristi Bîgiu.

Cristina DINULESCU

2 COMENTARII

  1. Doamne ce ipocrit , nu e vb. de boscodeala , dar cum poti sa spui asemenea aberatii , vasile e cea mai mare javra a politicii buzoiene , o caricatura politica , un traseist , un om fara caracter , uitati-va pe deal la vernesti cum troneaza conacele acestui sumbru personaj .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.