Polițiștii buzoieni caută un minor în vârstă de 12 ani din satul Tăbărăști, comuna Gălbinași, care a dispărut de acasă în data de 22 august, după ce a fost certat de tatăl său care l-a prins furmând.
Dispariția copilului a fost sesizată Poliției abia aseară, părinții declarându-le anchetatorilor că nu au alertat autoritățile crezând că, mai devreme sau mai târziu, băiatul se va întoarce acasă. Băiatul are 12 ani și se numește Cezar Adrian Spirache, are aproximativ 1,50 m. înălţime, constituţie normală, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui. În ziua în care a plecat de acasă, purta o cămaşă de culoare verde, pantaloni scurţi de culoare maro şi pantofi maro. Băiatul provine dintr-o familie cu o situație materială deficitară și mai are un frate de 14 ani.
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău – Compartimentul Urmăriri au solicitat darea în urmărire la nivel naţional a minorului şi continuă activităţile în vederea găsirii acestuia. Persoanele care pot da detalii ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugate să apeleze imediat S.N.U.A.U. „112” sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.