tren 2
Un bărbat cu deficiențe de vedere, din Galați, a fost găsit de polițiștii buzoieni, în noaptea de miercuri spre joi, într-o groapă din apropierea gării Buzău Sud unde bărbatul se adăposti-se după ce a coborât din tren înainte de destinație.

Poliţişti din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău au fost sesizaţi prin telefon, cu privire la faptul că un bărbat cu deficienţe de vedere s-a rătăcit după ce a coborât din trenul care circula dinspre Galați către Buzău înainte de Staţia CFR Buzău, într-o gară pe care nu o cunoştea. Din discuții cu bărbatul rătăcit polițiștii și-au dat seama că cel mai probabil gălățeanul a coborât în Stația Buzău Sud și au plecat în căutarea sa găsindu-l la scurt timp la 400 de metri de staţie, într-o groapă de lângă liniile de cale ferată unde bărbatul s-a adăpostit pentru a fi în siguranță.
Gălăţeanul a fost condus la sediul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău, iar ulterior a fost preluat de rudele care îl aşteptau în Staţia CFR Buzău.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.