Ursus Breweries în parteneriat cu Asociația Profesională a Barmanilor din România a lansat ieri la Buzău o sesiune de training-uri adresate barmanilor pe tema comportamentului responsabil în ceeea ce privește consumul de alcool în baruri și cluburi. Acțiuni similare celei desfășurate, ieri, la Buzău vor avea loc în perioada septembrie-noiembrie 2011 și în orașele Cluj, Brașov, Timișoara și București unde sunt așteptați să participe peste 200 de barmani. Proiectul își propune pregătirea barmanilor pentru a arăta un comportament responsabil legat de consumul de băuturi alcoolice, precum și deprinderea de către aceștia a unur metode eficiente de comunicare cu clienții, care să îi ajute să gestioneze situații de consum iresponsabil de alcool.
Cursurile sunt susținute de Bogdan Nicolae, expertul BARMANIA și Președintele Asociației Barmanilor Profesioniști din România. El va prezenta barmanilor efectele concrete ale alcoolului asupra organismului, cum se poate servi alcool astfel încât excesele să fie evitate, dar și exemple concrete de cum să te porți cu un client dificil.
”Barmanul joacă un rol esențial în localurile în care oamenii vin să se simtă bine – fie că sunt, baruri, cluburi, terase sau restaurante. El asigură, într-adevăr, servirea unei băuturi, dar implicarea sa nu se termină aici, el face parte din atmosfera localului și poate influența comportamentul clienților. Astfel, un comportament responsabil din partea barmanului îl va apropia de client și-l va determina să acționeze fără excese inutile. Training-ul propus de Ursus Breweries în vederea prevenirii consumului iresponsabil de alcool este un program absolut esențial pentru barmani.”, a declarat Bogdan Nicolae, Președintele Asociației Barmanilor Profesioniști din România.
„Campania noastră promovează un comportament echilibrat, iar decizia de a merge către barmani este susținută tocmai de faptul că aceștia sunt între client și băuturile pe care acesta le alege atunci când se afla într-un context social. O mare parte a tinerilor din România preferă să bea alcool în baruri și cluburi, de aceea prin programul nostru dorim să îi încurajăm atât pe tineri, cât și pe cei care îi servesc în baruri, să adopte o atitudine moderată astfel încât o seară petrecută în oraș cu prietenii să rămână una plăcută, fără excese și regrete în dimineața de după.”, a declarat Diana Klusch, Director Corporate Affairs Ursus Breweries.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.