Primăria municipiului Buzău Constantin Toma a lansat și distribuit în cartierul Poștă o carte pentru elevii din clasele I-VIII.  Volumul se numește „Ghid de învățare, vaccin educațional împotriva virusului COVID-19 pentru elevii, părinții și bunicii din clasele I-VIII”, a fost tipărită pe cheltuiala municipalității și a fost lansată de primar la marginea cartierului aflat în carantină și distribuită apoi în interiorul acestuia cu ajutorul polițiștilor locali.

„Vreau să vă anunț că s-a descoperit la Buzău un vaccin educațional. Profesorii de la Palatul Copiilor au venit cu o propunere excepțională. „Ghid de învățare, vaccin educațional împotriva virusului COVID-19 pentru elevii, părinții și bunicii din clasele I-VIII”. Fiecare copilaș elev între clasele I-VIII și părinții și bunicii vor primi această carte pentru a-i sprijini și a nu se mai uita doar în calculator și să vadă niște lucruri extraordinare într-o manieră veselă, să lase calculatoarele tabletele și să simtă mirosul unei cărți tipărite făcută și tipărită special”, a spus Toma în fața camerelor de luat vederi.

Cartea, făcută de profesorii de la Palatul Copiilor Buzău, a fost tipărită din banii Primăriei și va ajunge la toți elevii, părinții și bunicii din oraș. Primarul a citit din primele pagini o dedicație specială pentru locuitorii din Poștă, singurul cartier din oraș aflat în carantină: „Dedic acest vaccin descoperit cu mută trudă de un colectiv entuziast de la Palatul Copiilor Buzău tuturor elevilor, profesorilor și părinților buzoieni care au făcut eforturi extraordinare de a asigura continuitatea procesul educațional la un nivel acceptabil. Un gând special de susținere necondiționată pentru elevii părinții și bunicii din cartierul Poștă care sunt acum în carantină fiind obligați să nu își părăsească locuințele. Vă mulțumesc tuturor pentru disciplină și înțelegerea manifestată în această perioadă grea. Sunt convins că efortul nostru comun ne va asigura victoria.”

Pătrivit primarului „vaccinul a costat doar câțiva leuți” fără a preciza exact suma.

2 COMENTARII

  1. „Chelului îi lipseşte tichie de mărgăritar şi românilor parcuri la ţară. Caprei îi pică coada de râie, dar ea o ţine tot băţoasă, fără să-i pese că se vede ce-i sub ea…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.