PNL
Ipoteză interesantă lansată de liberalii buzoieni într-o conferință de presă desfășurată miercuri. Vicepreședintele Consiliului Județean, Cristinel Romanescu, a afirmat, mai în glumă mai în serios, că primarii transferați la PSD ar fi de fapt „sub acoperire”.
„Avem în jur de 8-9 primari la sigur(nr. rămași în PNL) dar diferența, pe care nu putem să o spunem, sunt primari sub acoperire”, a declarat Cristinel Romanescu, întrebat de reporteri câți primari se mai regăsesc sub sigla PNL.
Răspunsul lui Romanescu a fost întărit și de președintele PNL, deputatul George Scutaru, cel care a explicat că aleșii PNL care au fost anunțați ca viitori social-democrați nu au plecat din partid de „dragul lui Ponta” ci pentru că au fost momiți cu finanțarea diferitelor proiecte sau cu alte avantaje pentru comunitățile pe care le conduc.
„Și astăzi dacă îl sunați pe domnul primar de la Ghergheasa vă poate spune că a fost la Ministerul Dezvoltării pentru că are, ca fiecare primar, 1-2 proiecte în care își pune speranțe. Să nu credeți că oamenii ăștia se încolonează și se duc toți pentru că îl plac pe Victor Ponta sau cred că mutarea lui Cristi Bîgiu este genială din punct de vedere politic. O fac pentru că pur și simplu sunt niște nevoi pe care PSD, în mod abject, le speculează cum a mai făcut-o. Credeți că pentru un primar care pleacă de la un partid în care a fost 8-10 ani, timp în care le-a spus oamenilor ”votează săgeata” sau ”votează echipa mea” e ușor să le spună acum oamenilor să voteze brusc trei trandafiri? Nu prea merge”, a declarat liderul PNL Buzău, George Scutaru.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.