Autostrada care va lega Buzăul de Ploiești prinde contur după ce instanța de judecată a respins contestația  depusă pentru execuția lucrărilor pe lotul Pietroasele Buzău. Anunțul a fost făcut de deputatul Gabriel Avrămescu pe pagina sa de Facebook care spune că noua autostradă prinde contur în ciuda obstacolelor întâlnite pe traseu.

„O veste foarte bună, pe care o așteptam! Curtea de Apel București a respins definitiv contestația depusă de compania Danlin XXL pentru execuția lucrărilor pentru Lotul III Pietroasele – Buzău al Autostrăzii Ploiești – Buzău! Nu vreau să mai pierd timp vorbind despre această firmă care pare să aibă ca scop doar îngreunarea dezvoltării infrastructurii în România, dar sunt optimist că se vor face toate demersurile pentru executarea cauțiunii depusă în procesul de contestație, o modalitate de a descuraja astfel de practici. Cel mai important mesaj este că principalul proiect de dezvoltare privind infrastructura Buzăului, proiect despre care vorbim din 2020, este mai aproape de realitate. Un proiect pornit de la un guvern liberal, datorită căruia se toarnă și primul strat de asfalt. Este clar că ce promitem se și pune în practică, în ciuda obstacolelor care mai apar pe traseu.

Următorul pas: desemnarea câștigătorului și semnarea contractului pentru construcția celor 13,9 km aferenți acestui lot. Valoarea estimată a contractului este de 1,16 miliarde lei, fără TVA și un termen de finalizare de 20 luni”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Gabriel Avrămescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.