Daniela Vladoiu
Vești bune din Turcia, acolo unde este internată tânăra din Buzău de 27 de ani, diagnosticată de cancer, căreia medicii din România nu i-au dat de trăit mai mult de 2 luni.
În urma investigațiilor, medicii străini au concluzionat că Daniela Vlădoiu nu are metastaxe, însă are o tumoare de 10 cm și un chist la un plămân.
Daniela Vlăoiu le-a transmis mulțumiri și gânduri bune de pe patul de spital celor care au ajutat-o să ajungă la spitalul din Turcia, unde se tratează cele mai crunte cazuri de cancer. Fără oamenii cu inimă mare cărora acum le mulțumește, Daniela nu ar fi putut ajunge să se trateze și să spere la viață, așa cum face acum:
„Salutare dragilor! Vreau sa va spun ca ma simt puțin mai bine, nu am metastaza asa cum mi-au spus medicii din România!! Asta este un semn bun dar am o tumoare de 10 cm si un chist la plaman. Medicii de aici sunt tot timpul lângă mine, și ma încurajează! Eu sunt foarte optimistă, lupt cu toate puterile mele sa ma fac bine, pentru a putea avea grija de puișorul meu de 2 anisori si 8 luni. Vă mulțumesc din suflet pt tot sprijinul acordat, și pentru faptul ca ma purtați în rugăciunile și gândul dumneavoastră!”, a scris Daniela Vlădoiu pe Facebook.
Daniela Vlădoiu are în continuare nevoie de noi pentru a putea ajunge acasă, sănătoasă, pentru a-și crește băiatul care are acum nici 3 ani.
Cei care vor să o ajute pe Daniela pot face donaţii în conturile: RON: RO68BTRLRONCRT0275831901 EURO: RO18BTRLEURCRT0275831901 Codul Swift: BTRLRO22 VLADOIU DANIELA EURO: RO78BTRLEURCRT0070466301 SWIFT: BTRLRO22 Tomescu Gabi Iulian (fratele Danielei) PayPal: cristeavladoiudaniela@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.